Da se predstavimo...

Makeup House Beograd je studio specijalizovan za pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose osnovan 2011. godine u Beogradu. Studio čini ekipa od 5 profesionalnih šminkera / stilista kose i nekoliko saradnika.

Rad studija je podeljen u 3 oblasti. Prvu i našu osnovnu delatnost čini pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose za sve specijalne prilike. Posebnu pažnju posvećujemo wedding makeup-u, tako da danas, posle četiri godine rada i preko 300 venčanja kojih smo bili deo, možemo da kažemo da smo posebno ponosni na kvalitet usluga koje pružamo svojim klijentkinjama. Naravno ulepšali smo i mnogo devojaka za njihove maturske i novogodišnje večeri, poslovne sastanke, koktele i druge specijalne prilike.

Svakom poslu i klijentu uvek pristupamo sa posebnom pažnjom što nam je, između ostalog, omogućilo uspešnu saradnju sa kompanijom Ringier Axel Springer Srbija. Od 2012. godine Makeup House je zvanični šminkerski studio najtiražnijeg ženskog magazina u Srbiji - Blic Žena, za koji godišnje uradimo preko 100 beauty i fashion editorijala. Osim Blic Žene radimo i za druga izdanja Ringier Axel Springer, kao što su Auto Bild i Poznati kuvaju.

Istovremeno smo ostvarili više nego uspešnu saradnju sa srpskim predstavništvom švedske kompanije Oriflame Cosmetics za koju od 2012. godine radimo obuke saradnika i kosultanata, kao i promocije proizvoda. Takođe sarađujemo i sa najboljim beogradskim agencijama za organizaciju događaja kao što su Arkadia, Mond Plan i InArtDecor.

Treću oblast našeg poslovanja čine obuke budućih šminkera. Svoje znanje i dugogodišnje iskustvo rado delimo sa drugima i naše kurseve je završilo preko 150 polaznika iz zemlje, regiona i inostranstva.

Makeup House tim

Kristina

Kristina

Direktor studija i Key Makeup artist

Jelena

Jelena

Key Makeup artist

Milica

Milica

Key Makeup artist

Lidija

Lidija

Assistant Makeup artist

Verica

Verica

Assistant Makeup artist