Makeup House Wedding

Šminka i frizura za venčanje

Vaše venčanje je jedan od najvažnijih dana u Vašem životu. Zato je razumljiva Vaša želja da sve bude savršeno i jedinstveno. To je dan kada je samo najbolje dovoljno dobro! Mi to znamo i želimo da Vam pomognemo da svoje sudbonosno DA izgovorite u najboljem izdanju.

Studio budućim mladama pruža više od ulepšavanja. Prvi korak je proba sa konsultacijom koju zakazujemo prema Vašem raspoloživom vremenu i obavezama. Tada ćete izneti sve Vaše zamisli i uz konsultaciju sa šminkerom - stilistom kose doći do najboljeg rešenja. U obzir ćemo uzeti sve, od karakteristika Vašeg lica i kose, pa sve do modela venčanice i nakita koji ćete nositi. Takođe proba šminke i frizure za venčanje služi kako bi ocenili koliko je vremena potrebno za čitav proces, kao i da dogovorimo sve detalje vezane za dan Vašeg venčanja.

Naravno, ukoliko ste zamislili neki poseban look ili već tačno znate šta želite, slobodno nam pošaljite slike kako bismo porazgovarali o Vašim zamislima. Inspiraciju možete potražiti i među mladama koje smo ulepšavale za njihov veliki dan.

Sutradan sledi druga konsultacija kako bi čuli Vaše mišljenje kada se utisci slegnu. Nakon toga šminker Vam je po potrebi dostupan za sve dodatne informacije i savete.

I konačno veliki dan... Vaš šminker - stilista kose dolazi u dogovoreno vreme, na dogovoreno mesto i ostaje sa Vama sve dok ne obučete venčanicu...

Paketi i cene usluga

Studio Makeup House je za sve buduće mlade pripremio ponudu od nekoliko specijalnih paketa naših usluga koji Vam omogućavaju da sve željene usluge dobijete na jednom mestu. Možete se opredeliti za klasično šminkanje četkama ali i za ekskluzivnu uslugu Airbrush šminkanja koje svojom lakoćom i otpornošću jednostavno ostavlja bez daha.

Osim toga ekskluzivnost našeg studija čini i stilizovanje kose. Kao stilisti kose mi ne radimo nikakve trajne zahvate poput šišanja i farbanja, već smo specijalizovani za pravljenje modernih frizura. Takođe našim budućim mladama nudimo i uslugu manikira i stilizovanja noktiju.

U prilici smo da Vam ponudimo i posebne popuste za Vašu kumu, majku, sestre, deveruše i druge Vama važne osobe. Slobodno nas pozovite kako bi ste dobili više informacija.

 

Paket usluga U studiju Na adresi*
Wedding CLASSIC
Profesionalno šminkanje sa probom
7.900 9.900
Wedding GLAM
Profesionalno šminkanje i frizura sa probom
12.900 14.900
Wedding EXCLUSIVE
Profesionalno šminkanje i frizura sa probom + stilizovanje noktiju
15.900 17.900
Savršena mlada
Airbrush šminkanje sa probom
16.900 18.900
Savršena mlada DE LUXE
Airbrush šminkanje i frizura sa probom
20.900 22.900
Savršena mlada DIAMOND
Airbrush šminkanje i frizura sa probom + stilizovanje noktiju
23.900 25.900
PREWEDDING
Dodatna usluga uz odabrani paket za mladenačko fotografisanje pre venčanja
+ 9.900 / 14.900*
Iznajmljivanje ukrasa za kosu
Ukrasi, cvetovi, rajfovi, tijare ...
500 - 2.000
Kartice

 

Napomene:
Usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama (Visa, Visa Electron, Mater Card, Maestro i Dina), čekovima građana ili preko računa.

U cenu svih paketa su uključene proba sa konsultacijom, veštačke trepavice i korekcija obrva. Proba šminke i frizure za venčanje se radi u prostorijama studija. Cene za usluge na adresi se odnose na prvu zonu grada Beograda. Cena usluge za drugu zonu grada Beograda se uvećava za 1.000 RSD. Mapu zona možete pogledati ovde. Cena usluge van Beograda se uvećava u zavisnosti od udaljenosti - cenovnik putnih troškova možete pogledati ovde.

Prewedding podrazumeva pružanje usluga šminkanja i stilizovanja kose za mladenačko fotografisanje par dana pre (ili posle) venčanja. Cena prewedding usluge se dodaje na cenu odabranog paketa - 9.900 dinara za pakete Glam i Exclusive odnosno 14.900 dinara za pakete De Luxe i Diamond.

Studio za sva svoja šminkanja isključivo koristi dekorativnu kozmetiku za profesionalni rad, najpoznatijih svetskih brendova kao što su MAC, Make Up Store, Make Up For Ever, Dior, YSL, Urban Decay, Benefit... Za Airbrush šminkanje koristimo S/B (Silicone Based) proizvode brenda TEMPTU PRO, dok za stilizovanje kose koristimo proizvode TIGI - Bed Head i Revlon.

Galerija - naše mlade

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.

Često nam postavljaju sledeća pitanja...

Koja je razlika između Airbrush i klasične šminke?
Osnovna razlika je u samom sastavu šminke i načinu nanošenja. Airbrush se nanosi pomoću pritiska vazduha specijalnim pištoljem u tankom sloju prskanjem. Dok je kod klasičnog šminkanja potrebno naneti 4-6 slojeva šminke (prajmer, korektor, tečni puder, puder u prahu, rumenilo, hajlajter) Airbrush-om se isti efekat postiže u 2 do 3 tanka sloja. Osim toga Airbrush šminka je vodootporna, neuporedivo dugotrajnija i daje blistav i prirodan izgled. Suši se za svega nekoliko sekundi po nanošenju i ne ostavlja fleke na venčanici. Airbrush šminka se veoma lako skida sredstvom za skidanje šminke. Više o Airbrush šminkanju možete pročitati ovde.

Videla sam šminku i frizuru koja mi se jako sviđa, želela bih isti takav look. Da li je to moguće?
Naravno. Slobodno potražite na internetu neki look koji Vam se sviđa, pošaljete nam slike i mi cemo biti spremni za Vaš dolazak. Svaku Vašu zamisao prilagodićemo Vama i Vašem licu. Inspiraciju možete potražiti i među mladama koje smo već ulepšavali za njihova venčanja.

Da li je proba šminke i frizure za venčanje obavezna i da li se ona posebno plaća?
Proba šminke i frizure nije obavezna, ali je poželjna i preporučljiva kako bi smo se upoznali sa Vašim licem i kosom, kao i sa Vašim željama i očekivanjima. Takođe tokom probe sve Vaše sugestije i ispravke mogu biti urađene bez rizika na krajnji rezultat šminkanja i/ili stilizovanja kose. Proba se ne naplaćuje posebno jer je ona deo paketa usluga za naše mlade, čija cena ne zavisi od toga da li je proba urađena ili ne.

Koliko traje proba?
Trajanje probe pre svega zavisi od toga da li se radi profesionalno šminkanje sa ili bez stilizovanja kose. Proba ne podrazumeva samo rad, već su u nju uključene i konsultacije sa šminkerom. U proseku proba šminke i frizure traje oko 2,5 do 3 sata.

Koji je najbolji termin za probu šminke i/ili frizure?
To najviše zavisi od Vaših obaveza. U principu probe se najčešće rade par nedelja pre venčanja, ali neko pravilo ne postoji i studio se prilagođava Vašem raspoloživom vremenu. Jedino ograničenje jeste da se proba radi isključivo radnim danima u studiju, s obzirom da su vikendom šminkeri na terenu.

Kada i kako da zakažem probu?
Probu možete zakazati kad god Vama to odgovara, za bilo koji termin unapred. Ukoliko ste sigurni da želite naše usluge, naš savet je što pre - to bolje, jer se često dešava da se pojedini termini popune mesecima unapred. Rezervacijom probe se automatski rezerviše i termin za dan Vašeg venčanja. Probu i konsultacije možete zakazati putem telefona ili e-maila, ali je možda najjednostavnije to učiniti putem našeg online formulara ispod. Čim dobijemo rezervaciju termina, kontaktiraćemo Vas kako bi dogovorili sve detalje. Molim Vas uzmite u obzir da zbog brojnih obaveza na terenu, studio Makeup House radi isključivo po principu zakazivanja.

Da li dolazite na kućnu adresu?
Da, ukoliko ste odabrale paket u koji je uključen dolazak na adresu. Bez obzira da li je u pitanju Vaša kućna adresa, hotel u kome ste odsele ili mesto na kome se venčavate, bićemo tamo u dogovoreno vreme.

Da li pružate neke pogodnosti ukoliko se još neko šminka uz mene?
Ako su naše usluge potrebne još nekome uz Vas, u prilici smo da Vam ponudimo dodatne pogodnosti i popuste, u zavisnosti od broja osoba kojima su naše usluge potrebne. Slobodno nas pozovite da bi ste dobili više informacija.

Uz mene bi se šminkao veći broj devojaka i sve treba da budemo spremne u isto vreme, da li možete da izvedete to?
Studio Makeup House raspolaže sa većim brojem šminkera - stilista kose i u zavisnosti od vremena koje imamo na raspolaganju, uz Vas možemo da pružimo usluge većem broju devojaka. Po potrebi, sve to je moguće izvesti na više lokacija. U tom slučaju potrebno je da nas blagovremeno obavestite zbog celokupne organizacije i rezervacije šminkera - stilista kose. Naravno, devojkama koje se sređuju uz Vas nudimo posebne cene sa popustom za šminkanje i frizuru.

Živim u inostranstvu i dok sam u Srbiji imam ograničeno vreme na raspolaganju, zato bih želela da organizujem što više stvari unapred.
Mi ćemo Vam pomoći koliko god je to moguće da sve bude spremno za Vaš dolazak, kako ne bi nepotrebno gubili vreme. Zato možete rezervisati željene termine online i sve konsultacije sa šminkerom - stilistom kose obaviti putem telefona, maila, skype-a, viber-a ili whatsapp-a, tako da ćemo biti potpuno spremni za Vaš dolazak. Studio ima dosta veliko iskustvo u radu sa budućim mladama koje žive u inostanstvu, kao i njihovim gostima koji u Srbiju dolaze povodom venčanja. Naše osoblje govori engleski jezik, tako da ne treba da brinete oko problema u komunikaciji, u slučaju da neko od Vaših gostiju ne govori srpski.

Zakažite probu - konsultaciju online

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da zakažete probu - konsultaciju?
Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Molimo Vas uzmite u obzir da je ovo preliminarno zakazivanje
i da Vam ne možemo garantovati željeni termin
sve dok Vam ne potvrdimo rezervaciju.