Kurs izlivanja noktiju Kurs izlivanja noktiju

Kurs izlivanja noktiju

Stilizovanje, izlivanje i nadogradnja noktiju je sve popularnije i granice ne postoje. U našoj školi ćete naučiti najmodernije tehnike stilizovanja noktiju.

Ukoliko ste ljubitelj stilizovanja noktiju i želite da počnete da se bavite njihovim izlivanjem i nadogradnjom Makeup House Vam nudi obuku za jedno od najpopularnijih i najtraženijih zanimanja danas. Za samo nekoliko dana bićete potpuno spremne da svoj hobi i ljubav pretvorite u posao ili dodatni izvor zarade. Obuku drže predavači koji se ovim poslom bave već čitavu deceniju, tako da će Vam kroz učenje i praktičan rad, otkriti sve svoje tajne.


Šta obuhvata obuka?

Osnovni kurs stilizovanja noktiju
Poznavanje nokta i kože ruku, higijena, poznavanje materijala, mazanje noktiju, manikir, ojačanje prirodnih noktiju, izlivanje noktiju gelom na kalupu, trajni french manikir, korekcija noktiju...
Viši kurs stilizovanja noktiju
Poznavanje nokta i kože ruku, higijena, poznavanje materijala, mazanje noktiju, manikir, ojačanje prirodnih noktiju, izlivanje noktiju gelom na kalupu, trajni french manikir (različiti oblici), korekcija noktiju, nail art (šljokice, cirkoni, šaranje, ombre...).

Informacije o kursu

Kurs je namenjen svima koji žele da se upoznaju sa osnovnim ili naprednim tehnikama stilizovanja noktiju.

Nivo obuke: osnovni i viši
Trajanje kursa: 3 ili 4 susreta u proseku po 5h
Predznanje: nije potrebno
Pribor i materijal za obuku: obezbeđeni
Modeli za rad: obezbeđeni
Termini kursa: tokom cele godine / individualna nastava

Nakon završenog kursa i položenog ispita dobijate sertifikat kojim se potvrđuje da se savladali osnovne / napredne tehnike stilizovanja noktiju.

Cenovnik kursa za izlivanje noktiju

Kurs / obuka Cena Cena -10%
  Skrolajte u levu stranu za ostatak tabele
Osnovni kurs izlivanja noktiju
Individualna nastava / 3 susreta / Obezbeđeni modeli za rad
33.000
(280€)
29.500
(250€)
Viši kurs izlivanja noktiju
Individualna nastava / 4 susreta / Obezbeđeni modeli za rad
44.000
(375€)
39.500
(335€)

Polaznici koji su završili Osnovni kurs i žele da upišu sledeći nivo obuke (Viši kurs) plaćaju samo razliku u ceni obuka.
Molim Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) okvirni i da isključivo služe u informativne svrhe.

Kartice

Ostvarivanje popusta i mogućnosti plaćanja

Ukoliko ste student ili ste nezaposleni, uz kopiju overenog indeksa odnosno važeću potvrdu Nacionalne službe za zapošljavanje, možete ostvariti popust od 10% na ukupnu cenu obuke.

Obuku možete platiti gotovinom, karticama i čekovima građana. Polaznicima nudimo mogućnost plaćanja kursa na 4 rate čekovima građana. Više o mogućnostima odloženog plaćanja možete pogledati u delu najčešće postavljana pitanja.

Napomene: Da bi ste pohađali obuke u organizaciji studija Makeup House potrebno je da ispunjavate nekoliko osnovnih uslova: (1) polaznik mora da ima minimum znanja komunikacije na srpskom jeziku (za pohađanje nastave u grupi); (2) polaznik mora da ima punih 18 godina u trenutku početka kursa, odnosno pismenu saglasnost roditelja ukoliko ima manje od 18 godina.

Rezervišite svoje mesto

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto na kursu? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Rezervišite svoje mesto online

I DALJE IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Rezervišite svoje mesto

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto na kursu? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Rezervišite svoje mesto online

I DALJE IMATE PITANJA? PIŠITE NAM!
Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.

Često nam postavljaju sledeća pitanja...

Koliko traje jedan susret na kursu?
Jedan susret traje između 5 i 6 sati u zavisnosti od teme koja se obrađuje.
Koji su termini održavanja kursa?
S obzirom da je nastava individualnog karaktera, termini održavanja nastave se određuju u dogovoru sa polaznicima.
Da li kurs mogu pohađati strani državljani?
Naravno. Posebno smo ponosni na činjenicu da je naše obuke uspešno završilo nekoliko desetina polaznica iz celog regiona, kao i nekoliko evropskih zemalja.
Koje su sve mogućnosti odloženog plaćanja?
Kurs izlivanja noktiju moguće je platiti na 4 rate čekovima građana. Prilikom upisa ostavljate čekove u vrednosti celokupne obuke, popunjavate iznose i datume realizacije čekova oko kojih se dogovaramo. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas pozovite.
Da li mogu da deo kursa platim gotovinom, a drugi deo čekovima na rate?
Možete. Sredstva plaćanja kursa možete kombinovati prema Vašim mogućnostima. U studiju Makeup House možete platiti gotovinom, karticama (Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro i Dina), čekovima, kao i preko računa firme.
Da li mogu da ostvarim neki popust ukoliko plaćam na rate?
Ukoliko ste student ili ste nezaposleni, možete da ostvarite popust od 10% na punu cenu kursa. Prilikom upisa potrebno je priložiti fotokopiju overenog indeksa, odnosno važeću potvrdu Nacionalne službe za zapošljavanje, kao dokaz za ostvarivanje popusta.
Da li držite kurseve van Beograda?
Nažalost, iako postoji interesovanje, iz tehničkih i organizacionih razloga nismo u mogućnosti da organizujemo održavanje kurseva šminkanja van Beograda. Zato smo našim polaznicima omogućili intezivnu i individualnu nastavu.

Pogledajte kako je na našim časovima

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više