Wella Sunrise Show

  4. novembar 2018. godine

Studio Makeup House je učestvao na Serbia Hair Open kao makeup podrška renomiranog brenda Wella Professionals. Bili smo zaduženi za izgled modela koji su učestvovali na reviji Wella Sunrise Show kao i za modele u Wella i GHD box-ovima za prezentaciju. Pogledajte deo atmosfere iz backstage-a i same revije...

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više informacija o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


  Nazad na vesti


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više